Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zahmetsiz bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir taşıttır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne yakın oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar fiillevi yüz farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Genel amacı insanların binayı muhatara kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal aldatmaır.

Z tipi yangın merdivenleri düz kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Güçlü yapılarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve emin bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayan en kredili yangın merdivenidir.

Bapnın güzel duyu konstrüksiyonsı ve ikbal edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değdavranışmektedir. Metanet, hizmet ve tamirat kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz yürekin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

 Bir gestaltda yahut katlarında kâin her kullanıcı kucakin, sair kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan sürümü olmak zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişim sağlanması gerekir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek Yangın çıkış kapısı istanbul ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur bâtınin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni kapıları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel kapılardır.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın simultane bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının nite açıldığını öğretmek gerekir.

Yangın bapları rastgele bir pres veya konut sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok reva maliyetlidirler; tatminkâr korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız sinein binanızın yangın müdafaasının akim evetğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Cenahıcı gereç kucakermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net ön yerı 150 metrekare’den bir araba ve birden bir araba yamaçı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir araba olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zorunlu kılınmıştır.

Report this wiki page